HomeOnze DienstenTrapstoffering

Onze DienstenTrapstoffering

Trapstoffering is voor bijna iedere trap mogelijk en biedt vele voordelen. Geluiddempend, Comfort en luxe uitstraling. Wij voorzien uw trap van Tapijt, PVC of Marmoleum. Binnen 3 weken te realiseren indien gewenst. Contact ons voor de mogelijkheden.
PVC
De trend van nu, het PVC
Het stofferen van een open of dichte trap naar wens, alleen de dekjes of ook de stootborden, afgewerkt met profielen in Zwart, Chroom of RVS
Marmoleum/Linoleum
Marmoleum is een natuurproduct en staat bekend om zijn slijtvastigheid, het product is duurzaam en heeft een hoge kwaliteit
Tapijt
Het stofferen van een open of dichte trap met tapijt in verschillende kleuren en pollen ook mogelijk met een ondertapijt voor extra comfort
Het stofferen van een open of dichte trap mogelijk
In diverse materialen, kleuren en designs

Neem contact op voor
een vrijblijvende offerte!

Onze dienstenTrap stoffering op maat

U gebruikt uw trap dagelijks, dus het is belangrijk dat uw trapbekleding van goede kwaliteit is en jarenlang meegaat. Het assortiment van PVC trapbekleding is enorm en bevat altijd wel iets dat bij uw interieur en smaak past.
1
Wat vragen over Trap stoffering
2
Waarmee kan mijn trap bekleed worden?

Er is veel mogelijk, zoals onder andere Tapijt, PVC en Marmoleum. Kom gewoon eens langs in in onze showroom en bespreek wat je mooi vindt. Wij laten je dan weten of het product van je keuze ook geschikt is voor de trap.

3
Kunnen alle trappen worden gestoffeerd?

Stofferen is zowel mogelijk voor open als dichte trappen.

4
Waar moet ik op letten bij de keuze voor trapstoffering?

Het belangrijkste is natuurlijk dat het gekozen product geschikt is voor de trap. Zo is niet elk type tapijt geschikt voor de zware belasting die het op de trap te verduren krijgt.

5
Wat kan trapstoffering kosten?

De kosten van een trapstoffering wordt bepaald aan de situatie  en het door u gekozen materiaal. Wilt u vrijblijvend advies van onze experts? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.