HomeOnze DienstenRaamdecoratie

Onze DienstenRaamdecoratie

Het assortiment raamdecoratie.

Met de juiste raamdecoratie geeft u uw interieur in een
handomdraai een sfeervolle uitstraling en creëert u de
lichtval die u prettig vindt. Wij bieden een ruime keuze op het gebied van
raamdecoratie, maar hebben daarnaast nog zoveel meer in huis!
U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan diverse
soorten raambekleding.

Op afspraak komen we bij u thuis om in te meten, alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt
Raamdecoratie
Gordijnen | Vitrage | Inbetweens | Vouwgordijnen | Houten- of Alluminium Jaloezieën | rolrolgordijnen | Plisse/ Duettes | Hor- deuren of ramen
Duette, Plissé of Alluminium jaloezieën
Ook mogelijk in een perfect fit systeem, informeer naar de verschillende mogelijkheden
Mogelijk bij ons
De beste prijs/kwaliteit verhouding.
Vakmanschap
Alle raamdecoratie wordt op locatie ingemeten en op maat voor u gemaakt

Bel of bericht ons voor een vrijblijvende offerte!

Onze dienstenRaamdecoratie op maat

Voor het beste resultaat maken wij alle raamdecoratie voor u op maat!

Wij hebben een uitgebreide collectie aan raamdecoratie in verschillende kleuren en design
De collectie's van Holland Haag het Jong wonen met CATCH, kleurrijke dessins en cosy kwaliteit met COSI en wereldse, luxueuze, hoogwaardige kwaliteiten met CACHET.
Met onze merken hebben we genoeg inspiratie voor iedereen
Sfeer, Verduistering, Privacy , Akoestiek of Kleur
Kies de raamdecoratie die bij u past!
In samenwerking met NR12 kunnen wij u informeren over de beste kleur- en interieuradvies voor uw woning of bedrijf
1
Rolgordijnen / Duo-rolgordijnen

Er zijn diverse soorten rolgordijnen, zoals cassette rolgordijnen, fasciarolgordijnen en sunfolierolgordijnen

Een prestigerolgordijn, ook wel duo-rolgordijn, geeft een luxe uitstraling en de lichtinval is gemakkelijk te bepalen.
Een prestigestof bestaat uit open en gesloten banen. Er wordt gebruik gemaakt van een dubbele laag stof, welke voor zichzelf langs loopt. De gesloten banen zijn altijd een paar centimeter hoger dan de open banen, waardoor er geen lichtkier kan ontstaan in gesloten toestand

2
Horren

Horren

Zoekt u insectenwering en toch ook frisse lucht? Met onze horsystemen hoeft u geen last meer te hebben van vervelende zoemende en prikkende insecten in uw woning. Wij leveren  een assortiment horren dat bestaat uit rolhorren, rolhordeuren, uitneembare horren, inzethorren en plisséhordeuren voor diverse toepassingen.

De profielen zijn vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium in diverse kleuren met een wanddikte van maar liefst 1mm. Het gebruikte horrengaas is zwart van kleur. Het is eventueel ook mogelijk om grijs gaas te krijgen (alleen bij vaste horren).

Rolhorren
De rolhorren kunnen zowel horizontaal werkend voor deuren en ramen als verticaal werkend voor ramen geleverd worden. De rolhor is leverbaar in wit, crème, donkerbruin en grijs.

Rolhordeuren
Rolhordeuren zijn een perfecte permanente oplossing voor iedere deuropening. De cassette neemt slechts enkel centimeters ruimte in.

Vaste horren
De vaste horren worden veelal gebruikt voor bovenlichten en ramen die niet vaak worden gesloten.  Deze hor is leverbaar in wit en donkerbruin.

Inzethorren
Inzethorren zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in kiep-/kantelramen.  De inzethorren zijn bruikbaar in zowel aluminium, kunststof als houten kozijnen.

Plisséhordeuren
Het voordeel van deze deur is dat aan de onderzijde gebruik wordt gemaakt van een geleidingsstrip van slechts enkele millimeters hoog. Hierdoor is de deur zelfs met een rolstoel geen belemmering meer.

3
Plisségordijnen / Duette gordijnen

We hebben een mooie collectie Plisségordijnen. Er zijn vele soorten uitvoeringen mogelijk: koordbediening, greepbediening, 24Volt bediening, stangbediening en kettingbediening. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de situatie.

Onze Duette collectie bevat een groot scala aan stoffen. Er zijn vele soorten uitvoeringen mogelijk: koordbediening, greepbediening, 24Volt bediening, stangbediening en kettingbediening. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de situatie.

4
Houten- Aluminiunjaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën vormen een belangrijk deel van onze collectie. In deze collectie leveren wij vier verschillende lamelbreedtes: 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

Naast onze uitgebreide collectie aluminium jaloezieën leveren wij ook de houten jaloezieën van Jasno Blinds. Jasno is gespecialiseerd in houten jaloezieën en shutters welke tot in perfectie worden afgewerkt. Shutters zijn een artikel waarvoor de vaardigheden dusdanig zijn vervaardigd dat wij ze niet aanbieden in ons assortiment. De houten jaloezieën daarentegen komen erg overeen met de aluminium jaloezieën. Echter, de uitstraling van deze houten versie zorgt voor een compleet andere sfeer in uw huis

5
Lamelgordijnen / Paneelgordijnen

De collectie lamelgordijnen bestaat uit vele soorten, kleuren en verschillende lamelbreedten. Onze lamellen zijn leverbaar in stof, PVC, aluminium en tevens in het TNO geteste Acoustikdrape. De lamelrail is standaard uitgevoerd in een zogenaamd ‘soft-line’ model

Paneelgordijnen zijn zeer geschikt voor grote raampartijen. De sfeer die u creëert met een paneelgordijn is afhankelijk van het gekozen materiaal. U kunt een paneelgordijn geheel naar eigen smaak laten maken. Het is mogelijk om de panelen in twee, drie of vier segmenten met verschillende kleuren te laten maken

5
Perfect-Fit Systeem

Het PerfectFit systeem is de oplossing voor kozijnen waarin niet geboord en geschroefd mag worden. Heeft u aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd? Het PerfectFit systeem biedt dan een oplossing voor montage van uw rolgordijnen, horizontale jaloezieën in 16 of 25mm, plissé- of duettegordijnen.